Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Εβδομάδα της τελευταίας εντύπωσης με τις συγκεντρώσεις


Εβδομάδα εντυπώσεων η τελευταία πριν τις εκλογές και τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η Νέα Δημοκρατία θα επενδύσουν πολλά στις τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις στην Αθήνα, αλλά και στις συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών σε μέσα ενημέρωσης. Ήδη η αντιπαράθεση για την παρουσία του κόσμου στις συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας  έχει ξεκινήσει. 

Μετά την πρόκληση από την Νέα Δημοκρατία, συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου σημείωναν ότι ο κόσμος στην προεκλογική ομιλία Βενιζέλου στην Λάρισα ήταν πολύ μεγάλος. Άλλοι συνεργάτες εξέφραζαν την ικανοποίησή τους για τον αριθμό των οπαδών του ΠΑΣΟΚ στη χθεσινή ομιλία στην Θεσσαλονίκη. Ανέφεραν ότι ήταν μεγάλη, είχε παλμό, συμμετείχαν πολλοί νέοι και ότι «θύμιζε κάτι από τα παλιά». 

Η συγκεκριμένη συγκέντρωση είχε μεγάλη σημασία για τον κ. Βενιζέλο, αφού η Θεσσαλονίκη δεν είναι μόνο η γενέθλια πόλη του, αλλά εκεί εκλέγεται βουλευτής από το 1993.

Τα επιχειρήματα των υποψηφίων και το αναλυτικό πρόγραμμά του έχει ξεδιπλωθεί πλήρως και γι’ αυτό το λόγο στο επίκεντρο της τελευταίας εβδομάδας στα επιτελεία των δύο κομμάτων θα μπουν οι τελευταίες εντυπώσεις που πρέπει να κερδηθούν. 

Συγκεκριμένα στο ΠΑΣΟΚ το βλέμμα στρέφεται στην Παρασκευή, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η προεκλογική συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Οι επιτελείς του προεκλογικού αγώνα στην Ιπποκράτους χαρακτηρίζουν την απόφαση ως «μια ζαριά που έπρεπε να ρίξουμε». 

Πράγματι μετά από πρόταση του οργανωτικού γραμματέα του κόμματος κ. Βαγγέλη Αργύρη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να μιλήσει στο Σύνταγμα την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου. Η συγκεκριμένη συγκέντρωση θα είναι η αποφώνηση ενός μικρού, αλλά κρίσιμου προεκλογικού αγώνα, ο οποίος σε κάθε περίπτωση, μετά τα αποτελέσματα της Κυριακής, θα μπει στο μικροσκόπιο των οργάνων που θα αναλάβουν να εξάγουν συμπεράσματα.  
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου