Κυριακή 20 Μαΐου 2012

1ος ο ΣΥΡΙΖΑ, 7ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.(μ.ο. 14 δημοσκοπησεων)



η ΜΕΤΑβαση: Άρης Σπουρδαλάκης (φοιτητής ΕΚΠΑ): Τα πανεπιστήμια ...
1) ΣΥΡΙΖΑ 23,5%

2) ΝΔ        20,5%
3) ΠΑΣΟΚ 13,1%
4) ΑΝ.ΕΛ  7,8%
5) ΔΗΜΑΡ 5,9%
6) ΚΚΕ      5,6%
7) Χ.Α.      4,6%


 τα άλλα κόμματα κάτω από 3%...

5 σχόλια:

  1. Έλα κι εσύ. Πώς έβγαλες το ΜΟ; Αφού οι δημοσκοπήσεις έγιναν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Με μπαίνουν έτσι στο ΜΟ... Πρέπει να λάβεις υπόψη μόνο αυτές με πρωθυπουργό τον Πικραμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για καθε δειγμα απαιτουντε 2000 ατομ. (ικανο δειγμα για την προοπτικη αποτελεσματος, για μια μικρη χρονικη περιοδο της ταξεως των επτα ημερων (χωρις να συμβαινει κατι πολιτικα εκτακτο) πανω -κατω ο μεσος ορος ειναι κοντα στην πραγματικοτητα των μετρησεων.παντα ομως και εφ οσον ειναι μεσα (
    +-)(στις αποκλινουσες τιμες των ποσοστων. ειναι ομως παρακινδυνευμενος ο υπολογισμος για μεγαλες χρονικες περιοδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σε σχεση με προηγουμενη μετρηση μ.ο. δημοσκοπησεων,που εγιναν τον απριλη σε σχεση με μαρτη.
    (κατ αρχας να αναφερω,οτι εχω δουλεψει σε εταιρια ερευνων μαρκετιγκ.ολα ειναι πλαστα,αναλογα ποιος ειναι ο πελατης.ομως για αυτους που πληρωνουν αδρα,ξερουν την αληθεια..!!!)
    1)επεσα μεσα κυριως για το ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΚΚΕ,ΑΝ.ΕΛ.,μικρα κομματα,εκτος του ΛΑΟΣ.οι μυστικες δημοσκοπησεις,ομως διορθωσαν την προγνωση.
    2)ΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΜΕ:το μεγαλο ντεμαραζ του ΣΥΡΙΖΑ,κ λιγοτερο της Χ.Α.,την μεγαλη πτωση της ΔΗΜΑΡ, κ την εξασθενηση του ΛΑΟΣ..
    3)ΑΡΑ:στον μ.ο. σε περιοδο 2 βδομαδων,πετυχαινεις το βασικο κορμο των %,κ συγκρινοντας(με προηγουμ. περιοδους) μπορεις να διαβλεψεις τις τασεις..
    ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ..(ασε,που τα επηρρεαζει κ το % της αποχης..)
    αρα,αμα συνεχισει ετσι ο τσιπρας,προβλεπω αυτοδυναμια,με % που θα παρει κ απο ΠΑΣΟΚ, Κ ΝΔ, κ ΚΚΕ,κ κυριως απο τους ψηφοφορους που ψηφιζουν πρωτο κομμα(της τελευταιας στιγμης)υπαρχει η ταση, κ το ξερουν οι αστοι,γι αυτο θα παρεμβουν,για να κανουν πιο ηπιο τον ΝΕΟ ΣΥΡΙΖΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά, σε αυτά που λέτε έχετε δίκιο, αλλά αφήνεται έξω έναν παράγοντα σημαντικό. Οι πολιτικές εξελίξεις από τις αρχές Μάη έχουν επιταχυνθεί. Ποιοτικά δηλαδή η λειτουργία των μίντια ορίζει το παιχνίδι σε σημαντικό βαθμό, ειδικά την περίοδο των εξελίξεων και την κατακάθιση της σκόνης και των τριγμών με τη δημιουργία ή όχι κυβέρνησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παντα τα μμε, κ ειδικα η τ.β. παιζει το παιχνιδι των αστων,οπως κ καποιες στημενες δημοσκοπησεις..
    γι αυτο κ αυτη η λυσσασμενη επιθεση στον συριζα.τωρα τον πιεζουν να παιξει τον "θεσμικο"του ρολο, κ να αφησει τα εξτρεμιστικα..το θεμα ειναι οτι εχουν καταλαβει,οτι το ρευμα υπερ του ΣΥΡΙΖΑ,δεν αντιστρεφεται(Εστια),γι αυτο προσπαθουν να μεγαλωσουν,οπως -οπως,τη δεξια πολυκατοικια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή