Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Στα 50 εκατ. ευρώ οι συνολικές δαπάνες του υπουργείου Εσωτερικών για τις εκλογές

Φωτογραφία για Στα 50 εκατ. ευρώ οι συνολικές δαπάνες του υπουργείου Εσωτερικών για τις εκλογές

Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών τις δαπάνες που αφορούν την εκλογική διαδικασία Όπως σημειώνει το υπουργείο, οι συνολικές εκλογικές δαπάνες δεν θα ξεπεράσουν τα 50 εκατ. ευρώ, καθώς οι δαπάνες για αποζημιώσεις δεν θα υπερβαίνουν τα 41,5 εκατ. ευρώ. 

Οι δαπάνες για προμήθειες δεν θα υπερβούν τα 8,5 εκατ. ευρώ. Επίσης, αναφέρει ότι ως προς τη σύνθεση και το ύψος των αποζημιώσεων οι βασικές αλλαγές του 2012 σε σύγκριση με το 2009 είναι οι εξής: Στο χώρο του υπουργείου Εσωτερικών και της Αυτοδιοίκησης (πλην των δήμων) θα απασχοληθούν 3296 υπάλληλοι, με ανώτατο όριο δαπάνης 5,5 εκατ. ευρώ. 

Από τους δικαιούχους του υπουργείου Δικαιοσύνης, των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών, των υπηρεσιών δημοσιονομικού ελέγχου, του Ελεγκτικού Συνεδρίου, της Ανώτατης Εφορευτικής Επιτροπής και της ΓΓ Ενημέρωσης θα απασχοληθούν 9028 άτομα, με συνολική δαπάνη για επιδόματα 4,9 εκατ. ευρώ. 

Στους παραπάνω δεν περιλαμβάνονται οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, οι έφοροι και γραμματείς των εφορευτικών επιτροπών, για τους οποίους προβλέπεται συνολική δαπάνη 23,8 εκατ. ευρώ για αποζημιώσεις (πέραν των οδοιπορικών). 

Για τους υπαλλήλους των Δήμων προβλέφθηκε συνολική δαπάνη 3 εκατ. ευρώ. 
24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...