Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Ερχονται παρατηρητές του ΟΑΣΕ για τις εκλογές φοβούμενοι όργιο νοθείας στις εκλογές


Μετά την Ρωσία που ζήτησε να στέλνει παρατηρητές στις Ελληνικές εκλογές και δεν δέχτηκε η Ελληνική Κυβέρνηση να δώσει διαπιστευτήρια στους Ρώσους παρατηρητές, σε αντίθεση με τους Ρώσους, που είχαν δεχθεί τον Πέτρο Ευθημίου στις δικές τους εκλογές ως παρατηρητή. 

Ερχεται ο ΟΑΣΕ κλιμάκιο του αφίχθηκε εσπευσμένα στην Ελλάδα και είχε συναντήσεις με στελέχη των μικρών κομμάτων, τώρα έρχεται επίσημα ένα κόμμα το οποίο μάλιστα οι δημοσκοπήσεις το δείχνουν πολύ υψηλά και ζητεί εγγυήσεις και διευκρινίσεις προκειμένου το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής να είναι.....
ανόθευτο. 
Είναι η πρώτη φορά από το 1974 που ένα κόμμα θέτει εμμέσως πλην σαφώς σε προεκλογικό περίοδο θέμα πιθανής νοθείας με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο των εκλογών.
Το 2000 η Νέα Δημοκρατάι είχε καταγγείλει νοθεία, αλλά ... μετά τις εκλογές και την έκδοση του εκλογικού αποτελέσματος. Είχε μάλιστα εκδώσει και "μαύρη βίβλο" όπου αποδεικνυόταν ότι περί τους 150.000 ψηφοφόρους ήταν ξένοι που είχαν αποκτήσει με ταχυδακτυλουργίες εκλογικό δικαίωμα (περιπτόντως, αυτοί έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν μέχρι σήμερα)
Μάλιστα "κτυπάει στην καρδιά" του συστήματος συλλογής και μετάδοσης των αποτελεσμάτων: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να παραχωρηθούν σε όλα τα κόμματα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την σωστή τήρηση του αναγνωρισμένου προτύπου Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων ISO27001:2005 που έχει ζητηθεί από το υπουργείο εσωτερικών να τηρεί η εταιρεία Singular Logic. 
Για τη σωστή τήρηση, σημειώνουν, πρέπει να υπάρχουν και τα πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί από αναγνωρισμένο κέντρο πιστοποίησης ISO. 
http://nyxtobaths.blogspot.com   
http://skandalistis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...