Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Αργύρης: Ενδεχόμενο σαρωτικών αλλαγών στο ΠΑΣΟΚ


Στην εκτίμηση ότι όλα είναι ανοικτά για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ, προέβη ο οργανωτικός γραμματέας του Κινήματος, Βαγγέλης Αργύρης, ο οποίος εμφανίστηκε να συμφωνεί με την άποψη του Θ. Πάγκαλουότι «το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει, πλέον, ως σοβαρή πολιτική δύναμη».

Αργύρης: Ενδεχόμενο σαρωτικών αλλαγών στο ΠΑΣΟΚ
Σε δηλώσεις του στο Radio 9, o κ. Αργύρης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο σαρωτικών αλλαγών τόσο σε επίπεδο πολιτικής, όσο και σε επίπεδο στελεχών, ενώ για τις όποιες εξελίξεις παρέπεμψε στο Συνέδριο του κόμματος, το Σεπτέμβριο.
Αν κριθεί ότι έχουμε κλείσει τον κύκλο μας, μπορεί να τεθεί η πρόταση στα όργανα του Κινήματος, ανέφερε, καθώς, όπως επεσήμανε, υπάρχει μία οργανωτική δομή και εκεί πρέπει να ληφθούν οι όποιες αποφάσεις.
«Το ΠΑΣΟΚ έχει δεχθεί ένα τσουνάμι, πρέπει να εκτιμήσει αυτή τη νέα κατάσταση. Έμεινε ένα κόμμα με μικρό ποσοστό του 13% και καταγράφηκε μία αποδοκιμασία του εκλογικού σώματος, κάτι που επιβεβαιώνει αυτό που λέγεται, ότι το σημερινό πολιτικό σύστημα έχει χρεοκοπήσει» και «αυτό καταγράφεται και στο ΠΑΣΟΚ», παρατήρησε χαρακτηριστικά.
Οσον αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα, ο κ. Αργύρης σημείωσε ότι νικητής είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως απομένει να «δούμε τελικά αν η γραμμή του είναι εφαρμόσιμη, γιατί όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος».
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου