Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

Π. Καμμένος: Παραμένουμε ανεξάρτητοι με πίστη στο εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής

Παραμένουμε ανεξάρτητοι με πίστη στο εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής, ανέφερε από τη Λάρισα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος


Την επιβεβαίωση ότι η παράταξή του παραμένει ανεξάρτητη και συνεχίζει «με την ίδια ορμή και πίστη στο εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής», διατύπωσε από τη Λάρισα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. Σχολιάζοντας την πορεία του κόμματός του, ο κ. Καμμένος ανέφερε πως «ξεκινήσαμε από το Διαδίκτυο, το ρυάκι πολύ γρήγορα έγινε ποτάμι και την Κυριακή θα γίνει τσουνάμι, το οποίο θα συμπαρασύρει και θα ανατρέψει τα κόμματα του Μνημονίου που σήμερα συγκυβερνούν». Υπενθύμισε, επιπλέον, πως τον αγώνα τον Ανεξάρτητων Ελλήνων στηρίζουν 48 αντιμνημονιακά κινήματα, τα οποία αναπτύχθηκαν στο Σύνταγμα.
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, αυτό που προέχει είναι την Κυριακή να στείλουν μήνυμα στην κάλπη οι 6 εκατομμύρια συνάνθρωποι μας που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, οι 1,2 εκατομμύρια άνεργοι και οι χιλιάδες επαγγελματίες που αναγκάστηκαν από την πολιτική της τρόικας να βάλουν λουκέτο. «Είμαστεενωμένοι», υπογράμμισε, «είμαστε περήφανοι για τον αξιοπρεπή αγώνα που δίνουμε, κόντρα στην προσπάθεια φίμωσης που επιχειρείται από τα οργανωμένα συμφέροντα, από την λάσπη που μας ρίχνουν, με τις πλαστογραφίες και άλλες άνανδρες τακτικές». Ερωτηθείς αναφορικά με τους μουσουλμάνους υποψήφιους που περιλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια του κόμματος, είπε ότι πρόκειται για Έλληνες μουσουλμάνους με ελληνική συνείδηση και όχι μουσουλμάνους που προσλαμβάνονται από τα υπόλοιπα κόμματα λόγω εκλογών.
eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...