Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Κουβέλης: Αναγκαία η στήριξη ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση προσωπικοτήτων

Κουβέλης: Αναγκαία η στήριξη ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση προσωπικοτήτων

Την αντιθεσή του για την δημιουργία μιας κυβέρνησης τεχνοκρατών - προσωπικοτήτων εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Την άρνηση του στην προοπτική σχηματισμού κυβέρνησης προσωπικοτήτων, όπως πρότεινε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κοινοποίησε με δήλωση του ο Φώτης Κουβέλης.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς τόνισε ότι ακόμα κι αν συμφωνούσε σε.. μια τέτοια κυβέρνηση και πάλι θα θεωρούσε αναγκαία τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα όπως επεσήμανε ο κ. Κουβέλης: «Είπα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι μια κυβέρνηση που θα συγκροτηθεί από τεχνοκράτες - προσωπικότητες θα αποτελεί την ήττα της πολιτικής. Η αντίθεση μου ήταν σαφής και κατηγορηματική. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε οτι θα έχει την πρωτοβουλία να συγκαλέσει σύσκεψη όλων των δυνάμεων».
«Επιμένω στην πρόταση δημιουργίας οικουμενικής κυβέρνησης με τη συμμετοχή όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων» είπε ο κ. Κουβέλης, μετά την νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών προσθέτοντας ότι αυτήν την άποψη θα στηρίξει και στην αυριανή σύσκεψη η οποία θα γίνει στις 14.00.
imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου