Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Νέο κόμμα δείχνει ο Φλωρίδης

Φωτογραφία για Νέο κόμμα δείχνει ο Φλωρίδης


Στην κατεύθυνση της δημιουργίας ενός νέου πολιτικού φορέα στον χώρο της Κεντροαριστεράς, που θα έρθει ουσιαστικά να καλύψει το κενό το οποίο δημιουργήθηκε μετά την πρωτοφανή συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ, έδειξε ο Γιώργος Φλωρίδης, με συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Flash.



 Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του Κώστα Σημίτη, που θεωρείται εκ των συνεχιστών του κινήματος του εκσυγχρονισμού στον χώρο του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς, είχε πάρει εγκαίρως αποστάσεις τόσο από τον Γιώργο Παπανδρέου όσο και από τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Με τις κατά καιρούς δημόσιες τοποθετήσεις του άλλωστε, φρόντισε να καταστήσει σαφές ότι δεν θεωρεί τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον ηγέτη που θα βγάλει τον χώρο από τη βαθιά κρίση την οποία διέρχεται. Και έτσι, ο Γιώργος Φλωρίδης ακολουθεί τον δικό του δρόμο, όπως αποκάλυψε σχετικά στο ραδιόφωνο του Flash. “Χρειάζεται σίγουρα μια καινούρια και μεγάλη πρωτοβουλία, που θα οδηγήσει στην υπέρβαση των υπαρχόντων καταστάσεων, έτσι ώστε μέσα από αυτή να μπορεί να θεμελιωθεί όλος αυτός ο μεγάλος χώρος”, ήταν τα λόγια του Γιώργου Φλωρίδη.

Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Κώστα Σημίτη, ο οποίος είχε χρησιμοποιήσει πρώτος τον χαρακτηρισμό “κηπουροί”, για στελέχη που ανέδειξε στην πρώτη γραμμή της κυβέρνησής του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου, σχολίασε ότι οι μεγάλες αλλαγές για τις οποίες μιλά δεν θα προκύψουν από τη μια στιγμή στην άλλη, και ότι ο ίδιος εργάζεται με όλες τις δυνάμεις του σε μια τέτοια κατεύθυνση.
statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου