Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Νέος κύκλος συσκέψεων από τους πολιτικούς αρχηγούς




Νέες συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών, που στηρίζουν την κυβέρνηση, προγραμματίστηκαν για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Αντικείμενο των συσκέψεων θα είναι ο προγραμματισμός του νομοθετικού έργου της κυβέρνησης και ειδικότερα τις αποκρατικοποιήσεις και τα νέα μέτρα.


Συγκεκριμένα, οι συσκέψεις των κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη έχουν προγραμματιστεί για την Δευτέρα στις 16:00 και την Τρίτη στις 18:00.

Στόχος της κυβέρνησης είναι μια θετική έκθεση της τρόικας για το ελληνικό πρόγραμμα. Σημειώνεται πως η τρόικα θα επιστρέψει περί τα τέλη του μήνα στην Αθήνα για τη σύνταξη του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Προσαρμογής 2013-2016 και την εξειδίκευση των ρυθμίσεων.

Παράλληλα, στις 22 Αυγούστου αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα και ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, προκειμένου να συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί δύο ημέρες πριν το ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού στις 24 και 25 Αυγούστου σε Παρίσι και Βερολίνο, όπου θα έχει επαφές με τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ.

Πηγή: alterthess

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου