Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Eπιμένουν στην καταψήφιση των μέτρων Σκανδαλίδης και Βουδούρης

Eπιμένουν στην καταψήφιση των μέτρων Σκανδαλίδης και Βουδούρης

Την έντονη αντίθεσή τους στην πρόθεση της κυβέρνησης να πάρει νέα μέτρα ύψους 11,6 δισ. ευρώ επανέλαβαν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Οδυσσέας Βουδούρης. 



«Δεν θα ψηφίσω οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων», επανέλαβε σε συνέντευξή του  ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Οδυσσέας Βουδούρης, προσθέτοντας μάλιστα πως τάσσεται υπέρ της προσέγγισης της ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι με το ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Βουδούρης θεωρεί ότι τα μέτρα δε συνάδουν με την προγραμματική συμφωνία της κυβέρνησης και σημειώνει ότι διαφωνεί με τις συνεχείς συσκέψεις των τριών αρχηγών.

«Αν είναι να συνεχιστεί, ας αναλάβουν καθήκοντα αντιπροέδρων οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ», επίσημαίνει.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σκανδαλίδης επανελάβε την πρόθεση του να καταψηφίσει μέτρα που θίγουν τις συντάξεις του ΟΓΑ και γενικα τις χαμηλές συνταξεις αλλά και οσα μειώνουν τις αποδοχές των αστυνομικών.

«Αυτά είπα ότι δεν θα ψηφίσω και όχι συνολικά τα μέτρα» σημειώνει σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» και τονίζει πως «δεν θα καταψήφισω την κυβέρνηση».

Θεωρεί αναγκαίο να ανακτήσει η χώρα την αξιοπιστία της προς τους εταίρους αλλά όπως λέει «θα ήταν μνημειο υποκρισίας να διογκώνει η κυβέρνηση την αναξιοπιστία προς τους Έλληνες πολίτες και μάλιστα απροσχημάτιστα». 

Σε ότι αφορα το ΠΑΣΟΚ παραδέχεται ότι περπατα σε τεντωμένο σχοινί και συμπληρώνει ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι καθοριστικοί για το εάν θα ανασυσταθεί ή θα μετατραπεί σε μια «συμπληρωματική και άχρωμη δύναμη». 

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου