Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Καταλήψεις δημοτικών κτιρίων σε όλη τη χώραΜε καταλήψεις δημαρχείων και δημοτικών κτιρίων και μαζική συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις της 6 και 7 Νοέμβρη κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στους δήμους, με απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Δήμος Αθηναίων
Συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου της Αθήνας στην οδό Λιοσίων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από εργαζόμενους του Δήμου Αθηναίων, με τη συμμετοχή της Δημοτικής Κίνησης Ανοιχτή Πόλη.Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης


Διαβάστε επίσης:


Δήμος Νέας Σμύρνης:Το Δημαρχείο Νέας Σμύρνης βρίσκεται, από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, υπό κατάληψη από τους εργαζόμενους στον τομέα καθαριότητας.
Στην κινητοποίηση των εργαζομένων συμμετέχουν πολίτες, κοινωνικοί φορείς και σύλλογοι της πόλης.  


Δήμος ΒύρωναΤο σωματείο εργαζομένων του δήμου πραγματοποίησε το πρωί συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο και στη συνέχεια έκανε πορεία στους δρόμους του Βύρωνα.
Στη συγκέντρωση δηλώθηκε συμπαράσταση στον αγώνα τους και εκ μέρους της Αριστερής Παρέμβασης Βύρωνα.Δήμος Πρέβεζας

Υπό κατάληψη, όπως είχαν προαναγγείλει, οι εργαζόμενοι στον δήμο, βρέθηκε σήμερα το δημαρχείο της Πρέβεζας καθώς και άλλα δημοτικά κτήρια. 

Φωτογραφία για Πρέβεζα: Έναρξη κινητοποιήσεων για τους εργαζομένους στον Δήμο - Υπό κατάληψη το δημαρχείο - Κλειστή σήμερα και η Π.Ε. Πρέβεζας
 
Διαβάστε επίσης:
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...