Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Π. Σκουρλέτης: "Οι νέες αυξήσεις της ΔΕΗ εξοντώνουν νοικοκυριά, επιχειρήσεις και τον αγροτικό κόσμο"Δήλωση Π. Σκουρλέτη, εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ για τις αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ και για τις παλαιότερες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου:


"Οι νέες τιμές που ανακοίνωσε η ΔΕΗ και τίθενται σε ισχύ από 1/1/2013  κρύβουν αυξήσεις έως 23% στους λογαριασμούς του ρεύματος. Πρόκειται για ένα «ηλεκτροσόκ» που εξοντώνει κυριολεκτικά νοικοκυριά, επιχειρήσεις και τον αγροτικό κόσμο, ενώ αναμένονται ακόμη μεγαλύτερες αυξήσεις από τα μέσα του έτους.

Αλήθεια θυμάται τη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στις 20/12, σύμφωνα με την οποία ισχυριζόταν ότι «δεν θα γίνουν αυξήσεις πριν τον ερχόμενο Ιούνιο» και ότι αυτές «θα είναι πολύ μικρότερες από αυτές που προεξοφλεί», απαντώντας σε δήλωσή μου για τις δραματικές επιπτώσεις που θα έχει μια αύξηση της τιμής του ρεύματος στην ελληνική κοινωνία;

Τελικά, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Δεν μας εκπλήσσει βέβαια γατί είναι γνωστό πλέον πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει υποκαταστήσει τον πολιτικό του λόγο με ψεύδη, επιθέσεις και ανευθυνότητες. "

Από την άλλη, οι νέες αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ και οι δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη, "ανάγκασαν" για άλλη μια φορά τον Σίμο Κεδίκογλου να εφεύρει τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με την "κάθε μορφής βία", όπως χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Το θράσος του ΣΥΡΙΖΑ και οι προσωπικές στοχοποιήσεις των πολιτικών του αντιπάλων έχουν σταματήσει πια να μας εκπλήσσουν. Είναι απορίας άξιον πάντως γιατί τους είναι τόσο δύσκολο να αποκηρύξουν κάθε μορφή βίας». 

Παραθέτουμε την προ ενός μήαν δήλωση του Σίμου Κεδίκογλου σχετικά με τις αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ:

"Τα περί αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, είναι καθαρά δημοσιογραφικά σενάρια".

Τα συμπεράσματα δικά σας.

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...