Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Στη ΔΗΜΑΡ προσχώρησε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου


Στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη προσχώρησε ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου, ο οποίος «φλέρταρε» εδώ και καιρό με τον χώρο.


Ο κ. Οικονόμου έδωσε το παρών στην εκδήλωση που οργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα Ιωάννινα από το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο του κόμματος Φώτη Κουβέλη, επιβεβαιώνοντας πλήρως τις πληροφορίες που τον έφεραν πολύ κοντά στην ιδέα «της ανασυγκρότησης του δημοκρατικού σοσιαλισμού».

Ο Θανάσης Οικονόμου έφτασε μέχρι αναπληρωτής γ.γ. της ΓΣΕΒΕΕ.

Από εκεί έκανε το «μεγάλο βήμα» και έθεσε υποψηφιότητα για βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ έχοντας ήδη εκλεγεί συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων.

Ψήφισε τα 2 πρώτα μνημόνια, ενώ από το 2011 διατυπώνει ενστάσεις για την ακολουθούμενη πολιτική, ενώ δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάγκη μεταρρυθμίσεων.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης στην ομιλία του αναφέρθηκε εκ νέου στονπρωταγωνιστικό ρόλο του κόμματος στην ανασυγκρότηση του χώρου που ονομάζει ως δημοκρατικό σοσιαλισμό, ενώ υπογράμμισε ξανά ότι «δεν πρόκειται για σύμπτυξη κομμάτων αλλά για έναν αστερισμό προσωπικοτήτων και κινήσεων που θα συστρατευτούν κάτω από την ίδια ιδέα».


Πηγή: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου