Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Η Σοφία Παπανδρέου κάνει νέο κόμμα! Κάθε Πασόκος και κόμμα ή σε κώμα;


Email αναγνώστη από το Τορόντο Καναδά  Τα πολύ ευχάριστα νέα που διάβασα τελευταία είναι από το Τορόντο. Δημοσιεύτηκαν σε τοπική εφημερίδα και αφορούν στην ίδρυση κόμματος Ελλήνων μεταναστών. Ήδη η αίτηση έχει γίνει δεκτή από την εισαγγελία της Ελλάδας και το μόνο που απομένει είναι η τυπική έγκριση και η ανακοίνωση του προγράμματος του.


  Η πρώτη σύσκεψη έγινε στο GREEK GRILL Toronto (μτφ. ελληνικό κουτούκι) και τα πρώτα μέλη είναι ο κ. Ανδρέας Παπαδάκος, ο κ. Κώστας Κουτρουμπής, ο εκδότης της Εβδομάδας που ανήγγειλε το χαρμόσυνο γεγονός Ελευθέριος Σκλάβος, ο κ. Τσερώτας, ο κ. Τελελής και η κυρία Σοφία Παπανδρέου.(http://www.enimerosi24.gr)

  Έχουμε και λέμε, από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, έχουμε πλέον τα εξής κόμματα
1. Το επίσημο χρεοκοπημένο ΠΑΣΟΚ
2. Το κόμμα Κατσέλη, το πρώτο ως προϊόν διάσπασης.
3. Το ΡΙΚΣΥ, του Λοβέρδου
4. Το κόμμα, που ετοιμάζει ο ίδιος ο ΓΑΠ, για να καθαρίσει και τον Βενιζέλο με τους παπανδρεϊκούς.
5. Το νέο κόμμα που προανήγγειλε η Άννα Διαμαντοπούλου
6. Και η σημερινή είδηση, το κόμμα της Σοφίας Παπανδρέου.

  Όλοι αυτοί πάνε να μοιραστούν το 6-7% maximum που έχει απομείνει στον χώρο, καλύτερα λέω, για να μην δούμε κανέναν στην επόμενη Βουλή. Οι παραπάνω εξελίξεις βέβαια έρχονται ως συνέχεια της προ πολλού ιδεολογικής χρεοκοπίας του ΠΑΣΟΚ, που τα τελευταία 10 και βάλε χρόνια, ήταν ένα κόμμα πρωθυπουργών, υπουργών, γενικών γραμματέων, παραγόντων και λαμογιών, και μόνο! Όλοι ψάχνουν τώρα τρόπο, από την μία να αποχαρακτηρισθούν ως ''ΠΑΣΟΚοι'', και από την άλλη κάπως να βολευτούν ως παράγοντες της πολιτικής ζωής του τόπου.
  Δεν ξεχνάμε τι κάνατε στο παρελθόν. Δεν ξεχνάμε ότι εξαιτίας σας, χάθηκαν τρις ευρώ δημοσίου χρήματος. Δεν ξεχνάμε, ότι οδηγήσατε την Ελλάδα σε καθεστώς κατοχής από το ΔΝΤ, και την ΕΕ. Και κυρίως δεν ξεχνάμε, ότι ακόμα και σήμερα δεν έχετε μετανοιώσει!

πηγη:anemosantistasis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου