Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Οριακό προβάδισμα 0,5% στον ΣΥΡΙΖΑ, εκτός η ΔΗΜΑΡ

Αποτέλεσμα εικόνας για Οριακό προβάδισμα 0,5% στον ΣΥΡΙΖΑ, εκτός η ΔΗΜΑΡΟριακό προβάδισμα 0,5% στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει σημερινή δημοσκόπηση της VPRC που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Tvxs.gr
Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 28,5%, ενώ η ΝΔ συγκεντρώνει 28%.

Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 14,5% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 7,5%, το ΠΑΣΟΚ 7%, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με 5,5% και σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης η ΔΗΜΑΡ μένει εκτός βουλής με 2,5%.

Mε την απόφαση Κουβέλη διαφωνούν οι περισσότεροι(44% λάθος, 35% σωστά), άποψη που φαίνεται να πληρώνει η ΔΗΜΑΡ στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής
Από τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης το 81% δηλώνουν δυσαρεστημένοι και μόλις στο 9% ικανοποιημένοι, επιβεβαιώνοντας ότι ο ανασχηματισμός δεν έδωσε στην κυβέρνηση πρόσθετη περίοδο χάριτος.
Όπως σημειώνεται στη δημοσκόπηση το ΠΑΣΟΚ συγκράτησε την πτώση του, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνεχίζουν να δηλώνουν παρών με ένα ικανοποιητικό ποσοστό, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η άνοδος του ΚΚΕ. Για πρώτη φορά η ΔΗΜΑΡ εμφανίζεται κάτω από το ποσοστό του 3% ενώ στο "άλλο κόμμα" αξιοσημείωτα ποσοστά εμφανίζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Σε σχέση με την Νέα Δημοκρατία, ενδιαφέρον παρουσιάζει η γνώμη για το κλείσιμο της ΕΡΤ, το οποίο συνεχίζει να βρίσκει αντίθετη την μεγάλη πλειοψηφία(58% έναντι 30%) ενώ μόνο οι ψηφοφόροι της ΝΔ την εγκρίνουν κατά πλειοψηφία, αλλά με ένα αξιοσημείωτα υψηλό ποσοστό(32%) να διαφωνεί. (Oι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ εμφανίζονται απολύτως διχασμένοι).

imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου